top of page

szép lábon, jó formában

 

boka-lábsebészet

 

német minőségi standardok

nemzetközi konzultáció

A lábsebészeti program irányítója dr. Rodler Endre ortopéd sebész, a Német Lábsebészeti Társaság (GFFC) referense.

 

"... a sikeres gyógyítás alapja a boka és a láb funkcionális egységét figyelembe vevő, személyre szabott kezelési terv felállítása ..."

A talpbetét koncepció

 

A lábpanaszok kezelése során gyakran javasoljuk talpbetét viselését. Ez egyes esetekben a műtétet megelőzi, máskor azt kiegészítheti, azaz kombinálódik a műtéti kezeléssel.

Az igényesen kialakított talpbetét egyedileg, háromdimenziós lenyomat alapján készül, szakavatott mester precíz munkájával.

 

Munkám során minden esetben informálom a talpbetét készítő mestert a korrigálandó deformitásról és a korrekció módjáról.

A orthetikus mester (talpbetét készítője) ehhez járul hozzá kiváló technikai tudásával, biomechanikai ismeretével és a gondosan kiválogatott alapanyagokkal.

 

A talpbetét készítése bizalmi feladat, hiszen betegeim gyógyításában kérem a kolléga segítségét. Erre a feladatra választottam ki Dohmeier Joachim urat, aki évtizedek óta prominens személy a szakterületén. Tapasztalatát Németországban szerezte, ahol tanulmányait végezte és korábban évekig dolgozott. Jelenleg hazánkban segíti munkánkat.

bottom of page