Mit vigyek magammal, mire készüljek?

Kézsebészeti vizsgálat

 

Ha szeretne mindent előkészíteni a vizsgálathoz kérem a korábbi orvosi papírokból kiemelni kézzel kapcsolatos dokumentumokat, kifejezetten az esetleges korábbi műtétek zárójelentéseit esetleg műtéti leírását.

 

A korábbi röntgenfelvételek az aktuális felvételekkelegyütt értékelve hasznos információkat adhat a betegség lefolyásával kapcsolatban, ezért érdemes őket szintén elhozni.

Lábsebészeti vizsgálat

 

Ha szeretne mindent előkészíteni a vizsgálathoz kérem a korábbi orvosi papírokból kiemelni lábbal kapcsolatos dokumentumokat, kifejezetten az esetleges korábbi műtétek zárójelentéseit esetleg műtéti leírását.

 

Ha aktuális, de máshol elkészített röntgenfelvételeket szeretne hozni, kérem csak terhelés alatt azaz álló rtg felvételt csináltasson. Ezek úgynevezett álló, terhelés alatt készített AP és direkt laterális felvételek. Egységesen elfogadott vélemény a lábsebészetben, hogy a lábat használata során a test súlyával terheljük, így a csontok és ízületek állását is terhelt állapotban kell a röntgenképen megjeleníteni. Értékelni csak ezek alapján lehet a láb statikai elváltozásait.

Munka közben
Rendelések

Rendelési helyszínek:

 

MOM Park, Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, Alkotás út 53.

BMM, Magánrendelő

1037 Budapest, Bokor utca 17 – 21.

 

  • Rodler Med Facebook
Hol talál meg minket

© 2019 by Rodler-Med