top of page

ORVOSAINK

A csapatmunka tesz erőssé bennünket.

Célunk, hogy Ön a lehető leggyorsabban jusson hozzá a szükséges kezeléshez.

Dr. Rodler Endre

Boka- és lábsebész

Ortopéd sebész

Traumatológus

A boka és lábsebészeti program vezetője, ortopéd sebész, traumatológus. Négy és fél évet töltött el vezető főorvosként Németországban a Rüdesheim am Rhein-i SCIVIAS St. Josef Krankenhaus  boka-lábsebészeti centrumában. Nemzetközi kapcsolatain keresztül vezető német és amerikai lábsebészeti centrumokkal tart fenn konzultációs kapcsolatot.

Dr. Süth Zsuzsanna

Ortopéd- és kézsebész

A kézsebészeti programunk fő konzultánsa. 20 évig a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Ortopédiai Klinikájának ortopéd- és kézsebésze, oktatója. A Klinika által 2009-ben angol nyelven  publikált Color Atlas of Clinical Orthopedics (Springer Verlag) kézsebészeti fejezetének társszerzője.
A klasszikus konzervatív ortopédiai kezelések szakértője.

Dr. Kaszap Balázs

Ortopédia - traumatológia 

Kaszap doktor 2023-ban tért vissza németországból, ahol az egyetemi végzés után helyezkedett el, ortopédsebészi-balesetisebészi szakvizsgáját is ott szerezte meg.

Tudományos PhD fokozatát az orvosi tevékenység mellett, a németországi kézsebészeti centrumban végzett tudomány kutatás alapján már Magyarországon érte el.

Dr. Varga Csaba

Ortopédia - traumatológia 

Örömmel tudatjuk az érdeklődő olvasóval, hogy dr. Varga Csaba 2023 év januárja óta a lábsebészeti programunkat erősíti. Balesetisebészeti és ortopédsebészeti tapasztalatait jól kamatoztatja a lábsebészet területén. Korábban a veszprémi és az ajkai kórházban dolgozott, jelenleg az Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika Lábsebészeti részleg aktív munkatársa.

bottom of page