top of page

BOKA- és LÁBSEBÉSZET

ORVOSAINK

A csapatmunka tesz erőssé bennünket.

Célunk, hogy Ön a lehető leggyorsabban jusson hozzá a szükséges kezeléshez.

Dr. Rodler Endre

DR. RODLER ENDRE

A lábsebészeti program irányítója dr. RODLER ENDRE ortopéd sebész, a Német Lábsebészeti Társaság (GFFC) referense.

"... a sikeres gyógyítás alapja a boka és a láb funkcionális egységét figyelembe vevő, személyre szabott kezelési terv felállítása ..."

Betegek részére az elérhetősége előjegyzés alapján a lehetséges.

Tel.:  +36 30 973 5228

HÉTKÖZNAP délutánonként 17 és 19 óra között

DR. VARGA CSABA

Örömmel tudatjuk az érdeklődő olvasóval, hogy dr. Varga Csaba 2023 év januárja óta a lábsebészeti programunkat erősíti. Balesetisebészeti és ortopédsebészeti tapasztalatait jól kamatoztatja a lábsebészet területén. Korábban a veszprémi és az ajkai kórházban dolgozott, jelenleg az Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika Lábsebészeti részleg aktív munkatársa.

Dr. Varga Csaba

Betegek részére az elérhetősége előjegyzés alapján
Érdeklődni az alábbi telefonszámon:

Tel.: +36 30 973 5228

Image by David Romualdo

Német minőségi standardok

Nemzetközi konzultáció

SZÉP LÁBON, JÓ FORMÁBAN!

Talpbetét

TALPBETÉT

A lábpanaszok kezelése során gyakran javasoljuk talpbetét viselését. Ez egyes esetekben a műtétet megelőzi, máskor azt kiegészítheti, azaz kombinálódik a műtéti kezeléssel.

Az igényesen kialakított talpbetét egyedileg, háromdimenziós lenyomat alapján készül, szakavatott mester precíz munkájával.

 

Munkám során minden esetben informálom a talpbetét készítő mestert a korrigálandó deformitásról és a korrekció módjáról.

A orthetikus mester (talpbetét készítője) ehhez járul hozzá kiváló technikai tudásával, biomechanikai ismeretével és a gondosan kiválogatott alapanyagokkal.

 

A talpbetét készítése bizalmi feladat, hiszen betegeim gyógyításában kérem a kolléga segítségét. Erre a feladatra választottam ki Dohmeier Joachim urat, aki évtizedek óta prominens személy a szakterületén. Tapasztalatát Németországban szerezte, ahol tanulmányait végezte és korábban évekig dolgozott. Jelenleg hazánkban segíti munkánkat.

Dohmeier talpbetét.webp
bottom of page