Pulzáló mágnesterápiás kezelés

 

A szervezet öngyógyító folyamatait támogató kezelés. A készülékkel létrehozott pulzáló elektromágnes tér hatására a hajszálerek (kapillárisok) működése fokozódik, javul a mikrokeringés (microcirculatio) a beteg területen, a javuló keringés pedig komoly segítséget nyújt a betegség felszámolásában.

 

A készülék alkalmazása nagyon sokrétű, általános immunerősítő, sejtregeneráló hatással is bír, számos belgyógyászati, rheumatológiai, ortopédiai kórképben és friss sérülések után is sikerrel alkalmazzák több mint 30 éve, kiegészítő kezelésként.

 

Praxisunkban a túlterhelt ízületek, inak gyulladásos (fájdalom, duzzanat, mozgásbeszűkülés) tüneteinek enyhítésére, enyhe- és középsúlyos arthrózisos panaszok csökkentésére, valamint közvetlenül a műtéti beavatkozások után a sebgyógyulás gyorsítására használjuk betegeinknél.

 

A pulzáló mágneses kezelés nem helyettesíti a gyógyszeres ill. gyógytorna kezeléseket, azonban kombinálva ezekkel a tradicionális gyógymódokkal lerövidíti a gyógyulás idejét, csökkenti a fájdalomcsillapító ill. gyulladáscsökkentő gyógyszerek iránti igényt.

Munka közben
Rendelések

Rendelési helyszínek:

 

MOM Park, Szent Magdolna Magánkórház

1123 Budapest, Alkotás út 53.

BMM, Magánrendelő

1037 Budapest, Bokor utca 17 – 21.

 

  • Rodler Med Facebook
Hol talál meg minket

© 2019 by Rodler-Med